لیست اختراعات عليرضا فلاح


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 22
تاریخ ثبت: 1398/06/31
خلاصه اختراع:

اختراع مورد ادعا نتيجه تحقيق پايانامه كارشناسي¬ارشد مشترك در دانشگاه تربيت مدرس و موسسه تحقيقات خاك و آب كشور وابسته به سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي مي¬باشد. هـدف از ايـن تحقيق، بدست آوردن گونه¬ها و سويه¬هاي بومي باكتري¬هايي مفيد از استخرهاي پرورش ماهيان گرمابي براي اولين بار در كشور بـوده اسـت كـه طـي فرآيند دقيق جداسازي و غربالگري انتخاب شده و كارايي آن¬ها در افزايش فسفر محلول در آزمايشگاه و همچنين رهاسازي فسفر از رسوبات استخرهاي پرورشي در شرايط شبيه¬سازي شده مزارع پرورش ماهيان گرمابي به اثبات رسيده است. اين مكمل زيستي حاوي تعداد بسيار زيادي از باكتري¬هاي مفيد جداشده از مزارع پرورش ماهيان گرمابي است. اين باكتري¬ها داراي تونايي انحلال تركيبات مختلف نامحلول فسفات هستند كه قابليت رشد در دامنه پارامترهاي محيطي اپتيمم ماهيان گرمابي را (دما، پي اچ و شوري) دارند. براي بهبود دسترسي فسفات در استخرهاي پرورش ماهيان گرمابي به كمك اين مكمل زيستي لازم است به ازاي هر هكتار از استخر يك ليتر از مكمل زيستي را به حجم مناسبي از آب استخر مزارع پرورش ماهيان گرمابي اضافه و به سطح استخر پاشيده شود. مزاياي حاصل از كاربرد اين مكمل زيستي عبارتند از: 1- بهبود دسترسي فسفر محلول به¬وسيله انحلال تركيبات نامحلول فسفر تجمع يافته در رسوبات 2- كاهش ورود عناصر سمي و سنگين نظير كادميوم از طريق كاهش مصرف كودهاي شيميايي فسفره و افزايش حفاطت از محيط زيست، زنجيره غذايي و توليد ماهي سالم (ارگانيك) 3- كاهش تجمع مواد آلي در رسوبات به¬واسطه كاهش مصرف كودهاي آلي

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/18
مالک/مالکان: عليرضا فلاح
تاریخ ثبت: 1391/03/09
مخترع/مخترعان: عليرضا فلاح
خلاصه اختراع:

دستگاه ترينچر( كانال كن) تيغه دوار با قابليت بيرون ريزي خاك به صورت هم زمان الحاقي به تراكتور: در بازار رقابتي كنوني صنعت؛ شركت هايي موفق خواهند بود كه مي توانند به سرعت نياز روز جامعه را پاسخ گويند. اما پاسخگويي به اين مورد؛ نيازمند طراحي و توليد دستگاهي با هزينه ساخت پايين و بالاترين بازده مي باشد. يكي از راهكارهايي كه مي تواند حفاري كانال در سطح زمين را تسهيل وتسريع بخشد حفر زمين توسط ماشين كانال كن مي باشد. حفاري كانال در سطح زمين به دو روش ماشيني و دستي صورت مي گيرد كه روش مورد استفاده در اين اختراع حفاري كانال زمين به روش مكانيكي مي باشد. در اين فرايند دستگاه نيروي خود را از شفتP.T.O و هيدروموتور تراكتور گرفته و نيروي گشتاور ايجاد شده به نوك مته انتقال مي يابد و حفاري كانال صورت مي گيرد. اين روش به علت كاربرد فراوان، به سرعت جايگاه خود را مي يابد اما متاسفانه به علت قيمت بسيار بالاي ماشينهاي موجود در بازار و قابل استفاده نبودن براي عموم، از اين رو بر آن شديم با ابداع ماشيني؛ باقيمت مناسب قابليت توليد در ميهن عزيزمان ؛ بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت باشيم. ابتدا استراكچر دستگاه را توسط تيرآهن U شكل جوشكاري و مونتاژ مي كنيم سپس پليتي به اندازه قطر مارپيچ برش مي دهيم سپس مركز آن را به اندازه محور مارپيچ سوراخ مي كنيم سپس يك برش شعاعي از لبه بيروني پليت به سوراخ داخلي مي زنيم سپس توسط كشش ورق را به صورت مارپيچ در مي آوريم و به محور مارپيچ جوش مي دهيم سپس 2 عدد پليت سوراخكاري شده را به پايين مارپيچ روي محورجوش مي دهيم و تيغه ها را بر روي پليت ها مونتاژ مي كنيم سپس نوك الماسه را انتهاي محور مونتاژ مي كنيم و در مرحله بعد ياتاقان را در سر محور مونتاژ مي كنيم و گيربكس را بر روي محور مونتاژ و با محور كوپل مي كنيم و در مرحله آخر خاك پاش را بر روي محور دستگاه مونتاژ مي كنيم. بيشترين شكل اين دستگاه نداشتن قابليت حفاري كانال زمين با عمق دلخواه و سرعت كم مي باشد. رفع اين اشكالات نيازمند تدبيري است كه موجب اختلال در كار دستگاه نشود. به همين خاطر براي حفر كانال دستگاه را به طور زاويه اي مونتاژ وبرروي تراكتور سوار مي كنيم و از چهار شاخ گاردانهايي متحرك استفاده مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/09
تاریخ ثبت: 1391/03/23
خلاصه اختراع:

تدوين تكنولوژي جوشكاري TIG باجريان پالسي فركانس بالا براي آلياژهاي آلومينيم استحكام بالا وشرايط بهينه پارامترهاي تكنيك جوشكاري جهت بهبود ساختارمتالورژيكي مكانيكي وكاهش عيوب ناشي جوشكاري

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/18
مالک/مالکان: عليرضا فلاح
تاریخ ثبت: 1391/04/13
مخترع/مخترعان: عليرضا فلاح
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1393/01/18
مالک/مالکان: آقاي عليرضا فلاح
تاریخ ثبت: 1394/02/14
مخترع/مخترعان: عليرضا فلاح
خلاصه اختراع:

روشهاي مختلفي براي مبارزه با موشها استفاده ميگردد. اين روش نيز با استفاده از طعمه و تله در مقياس شهري ميتواند در كنار ساير روشها مكمل اين مبارزه باشد. موش با استفاده طعمه خوراكي جذب لوله خرطومي ميشود و يعد از عبور ازدريچه يكطرفه امكان برگشت نداشته و تنها راه موش ورود به مخزن است كه در آنجا با شوك الكتريكي از بين ميرود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/27
تاریخ ثبت: 1394/10/27
خلاصه اختراع:

با توجه به توسعه و تاسيس واحد هاي لبني و نياز آنها به شير بعنوان اصلي ترين ماده اوليه ، بالتبع شاهد احداث دامداري هايي با ظرفيتهاي مختلف در سراسر كشور هستيم اما گستردگي آلودگي فضولات واحدهاي دامداري كه متاسفانه سبب ايجاد و گسترش بيماري ها در اطراف خود ، سرازير نمودن فضولات به رودخانه ها و نهر و از بين بردن بسياري از آبزيان موجود در رودخانه ها ، ايجاد بوي نامطبوع و متعفن مي شود . اما بايد اذعان داشت كه اين فضولات نه تنها ديگر جزو ضايعات نيستند ، بلكه با توجه به وجود پروتئين و ساير مواد مغذي ميتوانند پس از انجام پروسس و فرآيند بازيابي به عنوان مكمل غذايي مجددا وارد چرخه پرورش مرغ و ماهي و .... مي شود . با اجراي اين پروژه نه تنها مواردي مانند گسترش بيماري ها ، كشتار آبزيان ، بوي نامطبوع و .... از بين ميرود بلكه در كنار نجات محيط زيست ، از اين منبع بسيار غني مي توان به عنوان جايگزين براي كودهاي شيميايي استفاده نمود . با توجه به بسته بندي مناسب اين كودها ، قابليت انبار كردن به مدت زمان طولاني در مكان هاي مناسب را دارند و مهمترين مقوله آنكه ، با حذف كودهاي شيميايي از چرخه كشاورزي مي توان ، يكي از بزرگترين آلوده كننده هاي طبيعت و كشاورزي كه با افزايش نيترات سبب اشاعه سرطان ميشود را حذف نموده و با استفاده از كودهاي بيولوژيك حاصل از اين پروژه ، قدمي بزرگ در يك پروژه علمي و منطبق با طبيعت و محيط زيست برداريم . كود ارگانيك از فضولات حيوانات بطور وسيعي بعنوان كود زمين هاي كشاورزي و يا به عنوان مكمل در تغذيه دام استفاده مي شوند . عملي ترين و اقتصادي ترين راه براي عمل آوري فضولات حيوانات خشك كردن مي باشد . مشكل ايجاد بوي زننده گازهاي دفعي نيز با استفاده از دستگاههاي توليد كود ارگانيك برطرف خواهد شد .

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/17
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

پيچ ، مهره ، واشر هاي فلزي ، ميخ و ساير قطعات مشابه از آن جمله فرآورده هاي عام صنعتي است كه در ساخت تقريبا تمام ماشينها ،ابزار ، وسايل و قطعات مكانيكي ،لوازم خانگي و كارهاي ساختماني و غيره كاربرد دارد .اهميت اين قطعات به گونه اي است كه ساخت هيچ وسيله صنعتي بدون آن ميسر نيست .بدين ترتيب اين صنعت عليرغم مختصاتش جزو صنايع اساسي و ضروري كشور محسوب مي شود . بيشتر واحدهاي صنعتي از اين صنعت براي سوار كردن و اتصال قطعات روي يكديگر و نيز تنظيم دستگاه‌هاي صنعتي يا براي انتقال حركت استفاده مي‌شود. در كمتر دستگاهي از اين قطعات استفاده نمي‌شود و به همين دليل است كه اهميت آنها در صنعت بسيار زياد بوده و به جرات مي‌توان گفت اگر از اين صنف نباشد، هيچ صنعتي شكل نمي‌گيرد . به ‌طور مثال يك خودرو از 120 نوع پيچ و مهره و موتور خودرو از 70نوع پيچ و مهره تشكيل شده است همچنين نزديك به 7000 نوع پاز اين قطعات در قالب‌ها، اندازه‌ها و شكل‌هاي مختلف داريم كه از عروسك‌سازي و عينك‌سازي گرفته تا هواپيماسازي و خودروسازي و شركت‌هاي نفتي با انواع مختلف كاربرد دارند و اگر اين قطعات نباشد صنعتي هم شكل نمي‌گيرد . بخشي از پروسه توليد اين قطعات شامل شستشو ، پولش كردن و در نهايت خشك كردن آن مي باشد .

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/06
تاریخ ثبت: 1395/03/23
خلاصه اختراع:

مبحث نور يكي از جذاب ترين موضوعات در صنعت طيور مي باشد . از سالهاي دور داستانهاي فراواني بر پايه تجربيات شخصي و كارهاي تحقيقاتي شناخته شده است . اما شناخت درست از نقش نور ، مقدار ، مدت نور دهي و رنگ نور داده شده هنوز در پرده ابهام مي باشد . سير تكاملي ماكيان و انسان بسيار متفاوت بوده ، تشابه ساختار مغز ماكيان به مغز خزندگان در مقايسه بيشتراست. لامپ هاي تنگستن ( Incandescent ) غالباً ته رنگ قرمز داشته ، اما ته رنگ لامپ هاي فلورسنت به آبي متمايل مي باشد ، علت اين امر توليد بيشتر امواج با طول موج طويل و متمايل به قرمز در لامپ هاي تنگستن و توليد امواج آبي و سبز توسط لامپ فلورسنت مي باشد . حساسيت مرغ ها به رنگ نور واجد اهميت كاربردي نيز مي باشد ، اين بخش از طول موجهاي قابل تشخيص براي چشم محدوده كوچكي بين 400 تا 700 نانومتر مي باشد . ماكيان حساسيت متفاوتي با انسان دارند . در نتيجه اندازه گيري شدت نور بر حسب لوكس تخمين دقيقي از شدت نور ادراك شده توسط ماكيان بدست نمي دهد . طيور لامپ فلورسنت را 30 درصد درخشان تر از لامپ تنگستن درك مي كنند . مرغها بر خلاف انسان ، قادر به ديدن طول موج هاي فرابنفش بيش از 320 و كمتر از 400 نانو متر نيستند . بعضي از موارد مشابه مانند جهت يابي و تشخيص فصل كه در نور معمولي چندان واضح نيستند ، در نور ماوراي بنفش كاملاً آشكار مي باشند . مرغها در هيچ طول موجي حساسيت كمتري از انسان ندارند . به عنوان مثال آرام بودن مرغها در نور آبي . استفاده از روش متناوب نور در مرغان گوشتي از نظر راندمان مصرف غذا نتيجه بهتري مي دهد . از محاسن روش نور متناوب كاهش موي پرها روي لاشه است . در روش مداوم نور جوجه ها در هر زمان به غذا دسترسي دارند ولي راندمان تبديل غذا كمتر از حالت نور متناوب است .در پرورش جوجه هاي گوشتي از نور با شدت كم استفاده مي شود . زيرا اگر شدت نوركم باشد حركت جوجه كم و در نتيجه اتلاف انرژي كم مي شود . هر چه نور در سالن هاي پرورش كم باشد امكان اشاعه كاني باليسم نيزكم مي شود . در سالن هاي پرورش جوجه هاي گوشتي شدت نور حدوداً برابر با 3 تا 4 وات در هر متر مربع است . سالن هاي پرورش مرغ تخم گذار و مرغ مادر طوري طراحي شده اند كه سالن بايد كاملا بسته باشد و نوري از سمت بيرون به داخل ورود پيدا نكند ولي هوا سالم و تازه بتواند وارد سالن شود . از اين رو دستگاه تله نور طوري طراحي و ساخته شده تا هواي سالم بتواند از لابلاي اين دستگاه عبور نمايد ولي نور عبور نمي كند .

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/20
تاریخ ثبت: 1394/11/20
خلاصه اختراع:

انتقال محصولات در حين تبديل يك از مشكلات صنايع تبديلي مي باشد . دستگاه چين كانواير دستگاهي است كه اين مشكل را مرتفع كرده و به راحتي مي تواند شالي يا غلات را در هر ارتفاع و هر طولي انتقال دهد . با طراحي و ساخت اين دستگاه سرعت انتقال محصول از يك دستگاه به دستگاه ديگر و يا از يك سالن به سالن ديگر ، در هر طولي امكان پذير است و هزينه هاي نيروي انساني كاهش يافته و ظرفيت جابجايي مواد افزايش مي يابد . اين دستگاه به صورت افقي ساخته مي شود و امكان نصب با زواياي مختلف نيز ميسر است دستگاه داراي پاروهايي لاستيكي مي باشد كه مي تواند بار را به طور كامل تخليه نمايد . شيشه هاي نصب شده در قسمت كف دستگاه باعث ضد سايش شدن بدنه دستگاه مي گردد .

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/24
تاریخ ثبت: 1394/11/24
خلاصه اختراع:

تغذيه مهمترين امر در پرورش طيور بوده و حدود 75 تا 80 درصد هزينه توليد را شامل مي شود بنابراين با توجه به اهميت و ضرورت آن لازم است كه مديريت تغذيه و كاربرد روش هاي جديد مديريتي به عنوان يك مساله مهم وجدي مدنظر پرورش دهندگان قرار گيرد تحقيقات و گزارش هاي متعدد منتشره حاكي از آن است كه بافت دان تاثير بسزايي درعملكرد مرغ گوشتي دارد وبه ويژه دان پلت ، سرعت رشد را بهبود بخشيده و كارايي دان را افزايش مي دهد . تهيه خوراك پلت شده علاوه بر افزايش قابليت هضم ، حمل ونقل خوراك را تسهيل مي نمايد . فاكتورهاي بسياري بركيفيت پلت تاثير گذار هستند . علاوه بر فرمولاسيون كه يكي از مهمترين اين عوامل محسوب ميگردد ، نبايد تاثير عمليات ماشين آلات خط از جمله كانديشنينگ ، آسياب ، نوع داي و خشك كردن را ازنظر دور داشت . بر اين اساس توزيع جيره غذايي در حين فرآيند توليد يكي از موارد بسيار مهم در توليد خوراك با كيفيت مطلوب و مناسب مي باشد . دستگاه تقسيم كننده مواد براي مخازن ذخيره توليد خوراك ، دستگاهي است كه جيره غذايي را براي اساس فرمول و مورد نياز تقسيم مي نمايد . و اين دستگاه مي تواند بار را در مخازن 8 گانه تعبيه شده بر اساس فرمول جيره غذايي وارد نمايد و غبار را از خروجي ديگر بگيرد .

موارد یافت شده: 22